Houten bed Trend ColoreHouten bedden Supreme serieHouten bedden uit de Salland collectie

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Houten bedden

Wij hebben een aantal merken die houten bedden maken. Zoals Vroomshoop Meubelen. Zij hebben diverse collecties. Van jong en trendy tot klassiek. Nederlandse kwaliteit staat voorop. Al meer dan 60 jaar maken zij houten bedden van hoge kwaliteit. Wij vinden het altijd fijn om producten van eigen bodem te kunnen leveren.

Houten bedden van Vroomshoop

Er zijn drie series bedden van Vroomshoop. Deze heten Supreme, Trend en Salland. Ieder met een eigen karakter en uitstraling. Maar allemaal van hoge kwaliteit voor jaren lang plezier.

►Supreme

In de Supreme serie zijn met name de klassieke modellen ondergebracht met een fijne in- en uitstap hoogte. Sommige modellen zijn ook deelbaar uitgevoerd. Dat is fijn met het opmaken van het matras.

►Trend

De Trend modellen zijn lekker eigenwijs en jong vorm gegeven. Zo zijn er een groot aantal trend kleuren te leveren. Zo kun je een leuke touch aan de slaapkamer geven. Zoals model Meddow dat je in eigenzinnige kleuren kunt bestellen. Of de Coloré, altijd in wit. Maar met een stoffen accent kleur in het hoofdbord.

►Salland

Voor wie van een landelijke stijl houdt hebben we de Salland collectie. Deze houten bedden zijn ook uit te breiden met een nachtkastje, commode of linnenkast.

Lekker slapen

Wat voor ons bij alle slaap systemen voorop staat is de matras. Onze houten bedden zijn te combineren met een groot aantal bedbodems en matrassen. Vaak worden lattenbodems gebruikt.

Maar we hebben ook erg lage boxsprings. Deze kun je in de ombouw leggen alsof het een lattenbodem is. Maar dan met het comfort van een boxspring!

Een andere optie is een goede spiraal van Auping. Met een van de Auping matrassen. Deze hoeft u niet meer te draaien en te keren dus dat is lekker makkelijk.

Ook een complete Tempur set kunt u kwijt in een van deze houten bedden. Een schotel bodem compleet met matras past met gemak in de omranding.

Kies daarom een van de houten bedden van Beds & Bedding en krijg het slaapcomfort zoals u dat wil!