Design bedden van SelvaAuping design beddenTreca design bedden

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Design bedden

Beds & Bedding vindt dat lekker slapen alleen niet genoeg is. Het oog wil ook wat. Daarom hebben we een uitgebreide selectie design bedden. Deze slapen niet alleen erg fijn. Maar het ontwerp is ook van zo een hoog niveau dat het een aanwinst voor uw slaapkamer is.

Een bed is tegenwoordig niet meer alleen om in te slapen. Uw slaapkamer is een leef ruimte geworden. Lezen, TV kijken of nog even naar muziek luisteren. Of nog even dat Word bestand bij werken. Design bedden dragen dus bij aan de luxe leef omgeving van uw slaapkamer.

Design bedden van Auping

Auping maakt al jaren lang design bedden. Het beste voorbeeld daarvan is het tijdloze ontwerp van de Auping Auronde. Dit design bed is in 1973 ontworpen door Frans Delahaye. Sinds 1973 is het uitgegroeid tot een enorm succes. Ook de nieuwe modellen van Auping houden vast aan een goed ontwerp. De Auping Essential heeft zelfs de Red Dot Design Award gewonnen in 2012. De Red Dot Design Awards behoren tot de belangrijkste designcompetities ter wereld.

Design bedden van Treca Paris

Treca Paris en design bedden horen bij elkaar. Treca Paris maakt gebruik van de beste ontwerp teams om het beste slaap comfort te koppelen aan een luxe afwerking. Dankzij de maatwerk opties kan een model van Treca Paris volledig aan uw smaak worden aangepast.

Treca heeft diverse series design bedden. Zoals de Prestige serie en de Platinum Paris. De producten van Treca Paris worden volledig met de hand gemaakt van de beste kwaliteit materialen en door de beste vak mensen die er te vinden zijn. Dit staat garant voor kwaliteit. Een bed van Treca Paris slaapt lekkerder en is mooier!

Een Selva Design Bed

Het nieuwste merk bij Beds & Bedding is Selva. Selva maakt zeer luxe design bedden. Deze kunnen voorzien worden van diverse typen bedbodems en matrassen. Hierdoor kunt u niet alleen het uiterlijk volledig zelf bepalen, maar ook het slaapcomfort.

Zo kunt u een luxe matras leggen in de design bedden van Selva. Bij iedere Selva is het mogelijk om te kiezen uit diverse kleuren houtfineer. Sommige modellen hebben een gestoffeerd hoofdbord, waarbij u uiteraard zelf de stofgroep en kleur kunt kiezen. In dit geval is een leder afwerking ook mogelijk.

Goed slapen in een design bed

Een nadeel van veel design bedden is dat er vaak geen goede bodems en matrassen in passen. Dan is het letterlijk 'Wie mooi wil zijn moet pijn lijden'. Bij Beds & Bedding letten wij er altijd op of wij in onze design bedden ook een goed comfort kunnen bieden.

Daarom hebben wij ook het Italiaanse merk Selva in onze winkels. Deze kunnen wij combineren met een laag model inleg boxspring en een goed matras. U kunt hier ook een complete Auping of Tempur set in plaatsen. Zo krijgt u altijd het comfort dat u wenst, met het ontwerp van de mooiste design bedden.