Deelbare bedden van AupingDeelbare bedden zijn makkelijk met opmakenStofzuigen gaat makkelijk bij deelbare bedden

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Deelbare bedden

Wij hebben van Auping en Vroomshoop deelbare bedden in de winkel staan. Deze zijn erg praktisch als u makkelijk het textiel wil verschonen. Of even stofzuigen onder het bed.

Deelbare bedden van Auping

Auronde

De bekende Auping Auronde is ook te koop in een variant die je uit elkaar kunt schuiven. Deze is uit te voeren met alle Auping spiralen en matrassen. De Auronde is ook makkelijk te combineren met alle opties. Zoals de achterwand en het bekende aanhaak tafeltje.

Original Boxsprings

Maar ook de Original boxsprings zijn te koop als deelbare bedden. Dankzij het slimme wiel systeem en de stevige grendel werkt het perfect. Als het bed 'op slot' zit merkt u geen verschil met een vaste boxspring. Maar als u het ontgrendelt dan kunt u het simpel openen en sluiten.

Vroomshoop meubelen

Ook Vroomshoop Meubelen heeft een paar deelbare bedden in het assortiment. Deze zijn goed te combineren met spiralen en schotel bodems van diverse merken. Zoals bijvoorbeeld een complete Tempur set. Of een goed latex matras met een verstelbare bodem.

Bij Vroomshoop Meubelen kunt u een paar extra zijden bij te bestellen. Zo kan een 2-persoons ombouw simpel vermaakt worden tot twee 1-persoons ledikanten.

Deelbare bedden

Het enorme gemak is erg fijn. Gewoon even open schuiven en het is simpel opmaken. Of eens even goed schoonmaken. Onder een bed of boxspring verzamelt zich immers een hoop stof. Dus is het fijn als we even de stofzuiger kunnen gebruiken. Of even dweilen.

Maar wat wel belangrijk is om te weten is dat deelbare bedden het beste werken op laminaat of parket. Een harde vloer is beter dan tapijt. Op hoogpolig tapijt kunnen de wieltjes vast komen te zitten. Ook hebben we twee apart matrassen nodig zodat we het makkelijker kunnen gebruiken. Met een groot matras kunnen we het bed niet openen.

Kom daarom eens langs in een van onze winkels in Amstelveen of Zaandam. En ontdek zelf waarom deelbare bedden zo fijn zijn!