Auping Original van vorenAuping Original bed zijkantAuping Original bed met zwart hoofdbord

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Original Bedden

De Auping Original is een modern en strak vorm gegeven bed. De basis vormt de bekende spiraalbodem. Deze is aangevuld met een elegante potenset waarmee het een bed model op zich is geworden.

Alle voordelen van de spiraalbodem biedt de Auping Original ook. Zoals een goede ventilatie en gemakkelijk schoon te houden. Precies wat stam vader Johannes in 1888 voor ogen had toen hij de spiraalbodem ontwikkelde.

Uw eigen Auping Original

Het is mogelijk om het bed model aan te kleden zoals u dat wilt. Simpelweg met een vlak spiraal, of juist met motoren. Zo is het fijn TV kijken in bed, of nog eventjes lezen. Alle maten zijn leverbaar. Van een klein eenpersoonsmodel tot de grootste tweepersoonsmaat.

veelzijdig Hoofdbord

Ook het Auping Original hoofdbord is erg veelzijdig. Zo is het in maar liefst vier maten verkrijgbaar. Hoog of laag. Breed of gelijk aan het bed. Zo kunt u het hoofdbord breed en laag laten maken, of juist in de smalle variant en wat hoger. Alle stoffen en kleuren uit het boxspring programma zijn mogelijk.

Pootjes op maat

Dankzij de poten kunt u er makkelijk onder stof zuigen. Maar het is ook mogelijk om ze nog iets hoger te krijgen. Dat kan ook achteraf want de ophoog set voor de pootjes kunt u er gewoon onder zetten.

Dat is niet alleen fijn als u wat extra ruimte onder het bed wilt, maar het is ook erg fijn met in- en uitstappen. Dat gaat allemaal net iets makkelijker dankzij de comfort hoogte.

auping Matrassen

Alle bijpassende matrassen kunt u gebruiken op het Original bed. Zo krijgt u het beste effect, want de goede ventilatie van de matrassen wordt alleen maar versterkt door de spiraalbodem.

Maar ook de ondersteuning is erg goed. Dankzij de meer dan 10.000 drukpunten in het spiraal kan de matras uw lichaam goed ondersteunen en dragen. Van Inizio soft tot Vivo extra firm. Er is altijd een matras te vinden dat goed bij uw lichaam past.

Wacht daarom niet langer en bestel het Auping Original bed van uw dromen nu bij Beds & Bedding.