Auping Match nachtkastje dichtAuping Match nachtkastje openAuping Match nachtkastje open van voren

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Match Nachtkastje

Het Auping Match nachtkastje is erg elegant dankzij de speciale constructie waardoor het lijkt alsof het zweeft. De aluminium behuizing herbergt een ruime opberg lade. Het frontje hiervan kunt u qua kleur combineren met uw hoofdbord en/of omranding.

De lade opent en sluit door een soft-close-systeem. Om het te openen drukt u het laatje gewoon open. En als u het wil sluiten drukt u het gewoon dicht. Als u het net even te hard dicht doet, zorgt het soft-close-systeem ervoor dat het netjes en zachtjes sluit.

Praktisch nachtkastje

Dankzij het zwevende effect van het Match nachtkastje is het erg gemakkelijk als u wil stofzuigen in de slaapkamer. U kunt moeiteloos overal bij komen!

Het Auping Match nachtkastje biedt voldoende ruimte om er een leeslampje en een wekker op kwijt te kunnen. Dan past er ook nog gemakkelijk een boek of een tijdschrift bij.

Wacht daarom niet langer en kom naar een van onze winkels. Dan helpen we u met het samenstellen van het complete bed. Inclusief het mooie en praktische Auping Match nachtkastje.