Auping Match CopenhagenAuping Match New YorkAuping Match Copenhagen met Nachtkastje

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Match Bedden

Er zijn twee Auping Match stijlen. De Copenhagen is erg strak en modern vorm gegeven. Bij dit bed is de omranding van aluminium gemaakt. De New York heeft twee kleine kussentjes aan het hoofdbord. De houten omranding van deze Auping Match is in alle lak en beits kleuren te krijgen.

Auping Match Copenhagen

De Auping Match Copenhagen is een echt design bed. Dat komt vooral door de moderne ombouw van aluminium. Die uiterst smaakvol aansluit op de hoeken van gepolijst aluminium in chroom. De aluminium omranding is te krijgen in twee kleuren: blank alu en zwart alu. Verder kunt u kiezen voor de gebogen of design poten. Het houten hoofdbord kan in alle beits- en laktinten besteld worden.

Auping Match New York

Een eigentijds design gaat hand in hand met een vleugje klassiek. De unieke stijl van de Auping Match New York is te danken aan de afgeronde vormen in de omranding en het hoofdbord.

De fraai gestoffeerde kussens op het hoofdbord zijn te krijgen in alle kleuren lederlook. De combinatie van hout en chroom zorgen voor een trendy stijl. U kunt kiezen voor gebogen of rechte poten.

zwevend Nachtkastje

Het zwevende nachtkastje is ontworpen om aan te sluiten bij de Auping Match. Het houten frontje kan in een kleur naar keuze gemaakt worden. Het bovenblad is altijd in alu kleur. Het kastje heeft een lade en hangt zwevend boven de grond. Lekker makkelijk met stofzuigen!

Maar ook erg praktisch, want u heeft altijd genoeg opberg ruimte bij de hand.

Uw eigen match bed

Alle Auping Match bedden kunnen naar wens worden uitgevoerd met design of standaard poten. De design poten zijn gebogen en in chroom kleur. Bij de rechte poten kunt u kiezen tussen aluminium en chroom kleur.

U kunt de Auping Match combineren met alle matrassen en spiralen. Zo maken we er altijd een heel persoonlijk bed van. Een vlak bed met Inizio matras. Of volledig verstelbaar met de Vivo. U slaapt lekkerder in uw eigen Auping Match.