Auping Essential Accessoires lampje AureoAuping Essential Accessoires hoger pootjeAuping Essential Accessoires tafeltje

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Essential Accessoires

Er zijn diverse Auping Essential accessoires als optie leverbaar. Zo kunt u uw bed precies zo basic of uitgebreid maken als u zelf wenst. De basis is altijd de aluminium omranding, voorzien van goed ademende spiraalbodems. U kunt dan zelf uitzoeken welk type en hardheid matras u hierop wilt gebruiken. Natuurlijk kunnen wij daar een goed advies in geven!

Maar als u het bed iets meer aan wilt kleden, dan zijn er meerdere matchende Auping Essential accessoires. Zoals natuurlijk het hoofdbord, verhogingspootjes en de zijtafeltjes. Maar ook de Aureo bedlamp is leverbaar op dit model.

Auping Aureo bedlamp

Het Aureo lampje is een echte klassieker geworden. Het kapje kunt u moeiteloos alle kanten op draaien waardoor u altijd licht heeft waar u dat wenst. Ook als u verstelbare spiralen heeft, want dan beweeg je het lampje gewoon vooruit. Door middel van de tiptoets kunt u de Aureo ook laten dimmen of juist feller stellen.

Essential Nachttafeltje

Een echte must onder de Auping Essential accessoires is het bijbehorende tafeltje. Deze kun je bestellen in de kleur van de omranding of juist in een contrast kleur. Het tafeltje zweeft boven de grond en is ideaal om een wekker of een boek op kwijt te kunnen.

Verhogingspootjes

Als u een hogere uitvoering wilt, kunt u een set hogere poten bestellen. Dit kan in dezelfde kleur als het bed, of ook hier weer een contrast kleur. Het hele bed wordt er maar liefst 6,9cm hoger van!

Beds & Bedding

In de winkels van Beds & Bedding in Amstelveen of Zaandam kunt u al deze Auping Essential accessoires zelf bekijken. Ook als u het bed al heeft kunt u de Auping Essential accessoires gewoon na bestellen.