Auping Essential Rusty RedAuping Essential met gestoffeerd hoofdbordAuping Essential pootjes met verhogingsset

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Essential Bedden

Auping Essential is een speciaal bed model dat past in diverse stijlen interieurs. Een gevoel van veiligheid in de Essential komt door het hoofdbord. Dat vormt zich om je heen. Dat voelt lekker knus!

Dankzij het elegante lijnenspel heeft de Auping Essential een ranke uitstraling. Dit komt met name tot uiting in de elegante pootjes. De materialen voor dit bed zijn uitgezocht om lang mee te gaan. Dat is duurzaam!

Zo is de omranding van de Essential van aluminium en het hoofdbord van hout. Alles is voor 100% te recyclen. Door de spiraalbodems en matrassen van hetzelfde merk te gebruiken slaap je lekkerder. En het is beter voor het milieu.

auping essential: Cradle to Cradle

"We zijn erg blij dat de Auping Essential als eerste bed ter wereld is bekroond met een Cradle to Cradle certificaat. En ook nog de befaamde Red Dot Design Award in de wacht heeft gesleept. Het is een bijzonder bed met allure waar we trots op mogen zijn," aldus Marjan Reitsma, Manager Brand Building van Auping.

Het certificaat is toegekend vanwege de materiaal keuze en het productie proces. C2C Zilver houdt in dat meer dan 50% van de materialen herbruikbaar is.

Red Dot design prijs voor Essential

Naast het Cradle to Cradle certificaat heeft het ontwerp van de Auping Essential nog een prijs in de wacht gesleept. De jury van de Red Dot Awards 2012 hebben het bed een Product Design Award gegeven.

De Auping Essential is een eigentijds bed dat is ontwikkeld en ontworpen door design bureau Köhler Wilms.

Deze Awards behoren tot een van de grootste design wedstrijden ter wereld. Meer dan 1.800 fabrikanten uit circa 58 landen hebben zich geregistreerd. Uit de 4.515 producten heeft een internationale jury de beste ontwerpen gekozen.

Kleuren

Een belangrijk deel van de uitstraling komt door kleurgebruik. Door de kleurkeuze krijgt het bed haar stijl. De basiskleuren zijn neutraal en makkelijk te combineren. Er zijn ook twee trendkleuren beschikbaar, waardoor iedere Auping Essential een totaal andere uitstraling krijgt. De vijf verkrijgbare kleuren zijn:

  • Rusty Red
  • Skin
  • Pure White
  • Night Blue
  • Deep Black

Duurzaam ontwerp

Het ontwerp van uw Auping Essential omranding is erg duurzaam. En dat komt niet alleen omdat het bed goed te recyclen is. Door het ontwerp en de kwaliteit van de ombouw is het een bed waar u erg lang plezier van heeft.

Als u na ca. 10 jaar een nieuw matras wilt hebben, hoeft u alleen maar het matras te vervangen. De Auping Essential omranding kunt u gewoon houden. Ook als u graag een hoger bed wil. U kunt dan de Auping Essential omranding ook op hogere poten zetten.

Slaapcomfort

De Auping Essential omranding is met alle bijpassende matrassen en spiralen te combineren. Dat slaapt heel lekker, maar u krijgt ook het best ademende bed. Of u nu kiest voor de Inizio of de Vivo matras. Een Auping Essential biedt u een uitstekende basis voor elk type slaapcomfort.