Auping Auronde deelbaar grendel openmakenAuronde deelbaar is makkelijk opmakenAuronde Deelbaar is makkelijk stofzuigen

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Auronde deelbaar

De Auping Auronde Deelbaar is een geweldige toevoeging op het assortiment. Door de slimme constructie is het heel eenvoudig om een tweepersoonsbed aan het voeteneinde uit elkaar te schuiven.

Omdat de wieltjes maar één kant op draaien, gaat het open en dicht doen erg licht. Zo is het een stuk makkelijker om onder het bed te stofzuigen of om de hoeslakens te verwisselen.

Auronde makkelijk Deelbaar

De Auronde Deelbaar kan aan het voeten eind worden losgemaakt, waarna u de bedden uit elkaar kunt rijden. Met één klik zitten ze ook weer aan elkaar vast. Door de speciale wielen aan de binnenkant van de poten rolt het bed soepel opzij. Dat maakt stofzuigen en opmaken een stuk eenvoudiger.

Opnieuw in te delen

U kunt dit bed gebruiken als ieder normaal tweepersoonsbed. Maar met wat extra onderdelen kunt u er ook zo twee keer een eenpersoonsbed van maken. Handig bij het in- en uitstappen is de comfortabele poot hoogte van 41,5 cm of 48 cm.

Hoofdeinden en accessoires

U bent van Auping gewend dat u een Auping bed kunt bestellen precies zoals u het wil. Dat kan natuurlijk ook bij de Auronde Deelbaar. Er zijn verschillende accessoires leverbaar, zoals de bekende zijtafeltjes. Deze staan nu ook op wieltjes en rijden mee wanneer het bed uit elkaar wordt gereden.

De bekende achterwand met de roldeurtjes is ook verkrijgbaar, net als de Aureo lampjes en het hoofdeinde. Het hoofdeind is in twee delen gemaakt zodat het bed vrij kan bewegen.

Eindeloos genieten

De Auronde Deelbaar is leverbaar in alle Auping beits- en lakkleuren. Maar ook in verschillende afwerkingen en breedte maten. Het bed kan worden uitgerust met een echt Auping spiraalbodem waarop u levenslange garantie krijgt. Zo kunt u letterlijk uw hele leven genieten van het comfort van uw Auping Auronde Deelbaar.