Auping Auronde poten 14 lagenAuping Auronde Poten gelamineerdAuping Auronde poten kleuren

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Auronde Poten

Als u op zoek bent naar Auping Auronde poten om uw bed wat hoger te maken, dan bent u hier aan het juiste adres! Dit bed is van zeer hoge kwaliteit en gaat dus erg lang mee.

In die tijd kan er dan de wens ontstaan om de hoogte aan te passen of de kleur eens te veranderen. Bij Beds & Bedding kunt u online een ombouwset bestellen. Deze is erg eenvoudig te plaatsen.

Ombouw set met poten

De ombouwset bestaat uit de Auping Auronde poten en eventueel een middenbalk die aangepast wordt op de poothoogte. Dit is nodig voor een tweepersoonsbed. Voor een eenpersoons omranding is de middenbalk niet nodig. Deze ombouw set kunt u niet combineren met andere bedden. Wilt u een bed anders dan de Auronde aanpassen, neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden.

Kleuren poten

U kunt kiezen uit alle huidige kleuren in beits of vollak. Ook de twee hoogglans kleuren karmijn rood en wit zijn te leveren. Hou er wel rekening mee dat als uw bed al enige tijd staat, er kleurverschil kan zijn tussen de nieuwe Auping Auronde poten en de rest van de omranding. Als u geen kleurverschil wil, maar een echte eenheid, adviseren wij om voor een nieuwe omranding te kiezen.

Originele kwaliteit

Net als de rest van het bed worden de nieuwe Auping Auronde poten gemaakt uit een 14 laags beuken multiplex. Deze zijn dan ook net zo sterk als het origineel! De ombouwset past ook altijd op uw huidige omranding. Sinds 1973 is er namelijk niets veranderd aan de montage punten.

Online auronde poten kopen

Als u uw nieuwe Auping Auronde poten online wil bestellen, is dat erg simpel. Het enige wat u moet weten is welke hoogte u wilt bestellen, de kleur bepalen en aangeven of u een middenbalk onder uw huidige bed heeft. Wacht daarom niet langer en bestel uw Auping Auronde poten nu online bij Beds & Bedding. De levertijd zal ca. 2 tot 4 weken bedragen.