Auping Auronde achterwand witAuronde achterwand type hoofdeindeAuronde achterwand in kleur wenge

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Auronde achterwand

De Auping Auronde achterwand is de perfecte optie voor op dit Auping bed. Aan beide kanten van het bed krijgt u de beschikking over twee ruime nachtkastjes. De Auronde achterwand is ook te krijgen in een hoge uitvoering. Dan krijgt u er nog een extra afleg plankje er bij.

Auping Auronde achterwand in alle kleuren

Natuurlijk is de Auronde achterwand bij ons verkrijgbaar in alle bekende Auping lak en beits kleuren. Maar wist u dat u ook de kleur van de roldeurtjes apart kunt kiezen? Zo kunt u altijd een kleurcombinatie maken die goed past in uw slaapkamer.

Ook deelbare bed uitvoering

Omdat het deelbare bed uit elkaar schuift, heeft het wat extra ruimte nodig aan het hoofdeind. Daar is dus een aanpassing in gemaakt in de uitvoering die geschikt is voor de deelbare uitvoering. Zo kan uw bed altijd makkelijk in- en uitgeschoven worden!

Hoofdeinde

In plaats van de complete Auronde achterwand is er ook een klein hoofdeinde verkrijgbaar. Dit is ideaal als u een kleinere slaapkamer heeft. Dit hoofdeinde heeft namelijk geen extra ruimte nodig.

Achteraf bestellen.

Het is bij Beds & Bedding altijd mogelijk om achteraf producten bij te bestellen. Heeft u het bed al maar nog geen lampjes of hoofdeind? Dat is geen probleem. Ook de Auping Auronde achterwand kunt u later nog bij bestellen. U heeft alleen een kans op kleurverschil als uw bed al enige jaren oud is. Gelukkig zijn hier oplossingen voor die we graag met u bespreken.