Auping Auronde seniorenbed 3000Auping Auronde seniorenbed twijfelaarAuping Auronde 3000 seniorenbed

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Auronde 3000 Seniorenbed

Het Auping Auronde Seniorenbed is erg fijn als u een bed op een comfortabele in- en uitstap hoogte wil hebben. Deze uitvoering wordt ook wel de 3000 genoemd. De hoogte is identiek aan de 2000 hoogte.

Het verschil zit in het hoofd- en voeteneinde. Bij de 3000 is dat een opstaande rand zodat het matras goed klem zit. Zo kunt u ook uw dekbed lekker instoppen tussen het matras en de ombouw.

Auronde seniorenbed

Het Auronde Seniorenbed 3000 is alleen verkrijgbaar in een eenpersoons maat. De 2000 zouden we ook als een twijfelaar of een tweepersoonsbed kunnen maken. Het grote voordeel van de 3000 is het verkrijgbare wielsysteem.

Deze wielen komen op alle poten en kunnen het bed makkelijk dragen. Zo is het eenvoudig te verrijden. Als het bed op zijn plaats staat, kunt u de wielen inklappen. Zo blijft het bed staan waar u het nodig heeft.

Uw eigen Auping

U kunt uw eigen comfort samenstellen uit de uitgebreide collectie Auping matrassen en spiralen. Net als alle andere Auping bedden kunt u het Auronde Seniorenbed dus precies maken zoals u het wil.