Auping Auronde 1973 GroenAuping Auronde witAuping Auronde aanhaaktafeltje in zeeblauw

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Auronde Bedden

De Auping Auronde is een tijdloos bed. Ondanks dat het al sinds 1973 te koop is, doet het bed nog steeds fris en modern aan. Met recht is de Auping Auronde een van de grote Nederlandse design klassiekers van de 20e eeuw.

Een van de kenmerken van de Auping Auronde is dat het zich eenvoudig aan de nieuwste smaken en trends kan aanpassen. Sinds 1973 hebben de spiralen en matrassen van dit bed een ware metamorfose doorgemaakt, maar de bekende kwaliteit is gebleven!

de auping auronde op maat

De Auping Auronde is leverbaar als een los ledikant, maar dankzij de modulaire opbouw is het ook mogelijk om diverse uitvoeringen op maat te maken. Zo kunt u een hoofdeind toevoegen, maar ook een compleet kast element. Het is dus mogelijk om het precies aan te kleden zoals u het wilt en op die manier er echt uw eigen bed van te maken.

ideale instaphoogte

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw ideale bed samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit vollak, hoogglans of beits kleuren en kunt u zelfs kiezen uit 3 instaphoogtes. De 1000 instaphoogte is de stamvader van de collectie. Het is de lage uitvoering van dit bed.

Voor langere mensen is er de 1500 instaphoogte. Dit is de midden hoogte. De 2000 is de hoogste uitvoering. Ook is er een echte senioren variant leverbaar, ook wel 3000 genoemd.

Kwaliteits bed

De kwaliteit van de Auping Auronde staat buiten kijf. Maar liefst 14 lagen beuken multiplex staan garant voor jarenlang probleemloos gebruik. Een keer verhuizen? Geen enkel probleem. Binnen een kwartier is het bed volledig gedemonteerd.

Om het vervolgens in uw nieuwe slaapkamer binnen een kwartier weer op te bouwen. Zelfs als u een klein onderdeel kwijtgeraakt bent is dat altijd na te leveren. Op de spiraalbodem krijgt u levenslange garantie. Zo kunt u letterlijk de rest van uw leven genieten van het comfort van dit bed.

In alle maten en kleuren

De Auping Auronde is leverbaar in diverse kleuren. Ook is het bed verkrijgbaar in alle standaard Nederlandse maten. Op dit moment zijn er twee hoogglans kleuren, een aantal vollak kleuren en beits tinten. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Kersen kleur of het moderne Zeeblauw.

Maar daar stopt Beds & Bedding niet. Bij Beds & Bedding kunt u uw bed in alle tinten bestellen. Onze eigen spuiterij kan ook een metallic effect spuiten of juist in een hoogglans kleur. U kunt het zo gek niet bedenken! De prijs van onze maatwerk service is op aanvraag.

voordeliger dan verwacht

U heeft het misschien al begrepen: een Auping Auronde is een kwalitatief hoogwaardig bed. Maar dat betekent gelukkig niet dat hij niet te betalen is. Een tweepersoons Auping Auronde 1000 met Dublin matrassen is al verkrijgbaar vanaf € 2.265,- inclusief bezorging en montage! 

Outlet modellen

In onze showroommodellen outlet hebben we een aantal outlet modellen. Dit komt doordat we in onze beide winkels altijd diverse bedden hebben staan om de uitgebreide Auping Auronde collectie goed te kunnen laten zien aan onze klanten. Deze bedden ruimen we regelmatig op om nieuwe varianten te laten zien.

Poten auronde

Het is ook mogelijk om alleen de poten van de Auronde te bestellen. Dit komt regelmatig voor omdat een bestaande Auronde dan hoger gemaakt kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld van de 1000 naar de 1500, of 2000 hoogte gaan. De prijs voor deze poten is afhankelijk van de hoogte en de kleur. Hoogglans kleuren zijn iets duurder. Vaak zult u echter kleurverschil krijgen met de rest van de ombouw.

Beds & Bedding

Kom eens langs voor een goed advies over welke uitvoering voor u het beste geschikt is. Bij Beds & Bedding hebben we altijd meerdere Auping Auronde modellen in onze winkels staan. Zo kunnen we u daar perfect mee helpen.