Auping bedden AurondeAuping bedden EssentialAuping bedden Original

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping bedden

Auping bedden en boxsprings komen in alle vormen en maten. Het is namelijk mogelijk om je eigen bed helemaal op bestelling te laten maken. Zo zorgen we er voor dat je nieuwe bed perfect bij je past. Niet alleen door het beste matras. Maar ook door het mooiste bed voor in je slaapkamer samen te stellen.

Een keuze maken uit de grote collectie Auping bedden kan soms lastig zijn. In de winkels van Beds & Bedding staan alle matrassen, spiraalbodems en ombouwen voor je klaar om te proberen. Samen met een van onze verkopers helpen we je dan om de beste combinatie te maken.

Daarom vinden wij dat Auping bedden online kopen eigenlijk niet goed kan. Het juiste advies is erg belangrijk voor het beste resultaat.

Auping bedden: Modellen

In onze winkels verkopen we de Spiraalbodems, Auronde, Match, Essential, Original, Boxsprings en Criade serie. Al deze producten zijn ook te zien en te testen bij ons. Op onze website zijn al deze Auping bedden online te bekijken met veel informatie en foto materiaal. Binnenkort kunt u ook online offertes aanvragen.

►Auronde

De Auronde is al sinds 1973 de onbetwiste bestseller van het merk. Een echte design klassieker. Dit ontwerp doorstaat moeiteloos de tand der tijd. Frans Delahaye heeft een bed ontworpen dat net zo iconisch is geworden als de Lounge Chair van Charles en Ray Eames of een Porsche 911. Bekijk alle Auronde Auping bedden hier.

►Match

De Copenhagen en New York zijn twee Auping bedden die perfect passen in iedere moderne slaapkamer. Copenhagen is voorzien van een aluminium onranding met een houten hoofdbord. New York heeft een houten omranding die in alle beits- en lakkleuren te verkrijgen is. De twee hoofdkussentjes zijn te stofferen in een kleur imitatieleer naar keuze. Match is modern en eigentijds.

►Essential

Een lekker fris en jong model. De Essential heeft een eigenzinnige uitstraling dankzij het hoofdbord met de oortjes. Optioneel zijn er zwevende nachttafeltjes te koop en een verhogingsset voor de pootjes. De omranding is van aluminium en het hoofdbord is gemaakt van hout. Een gestoffeerde variant van het hoofdeinde is ook leverbaar. Bekijk de Essential Auping bedden online op deze pagina.

Spiraalbodems

De basis van alle Auping bedden zijn de bekende spiralen. Deze zijn te koop in een aantal varianten. Van een volledige vlakke bodem, tot en met een uitvoering met drie motoren. Dan kunnen het rugdeel, de knieknik en neksteun apart van elkaar versteld worden. In de showrooms staan alle spiraalbodems voor u klaar.

►Original

Original is de puurste vorm. Het is een luxe support systeem voor de spiraalbodem. Het is ook mogelijk om hier een gestoffeerd hoofdbord aan te hangen. Perfect voor wie waarde hecht aan een bed van zeer hoge kwaliteit. Maar wel een minimalistisch design wensen. De Original is altijd in de kleur Deep Black gespoten.

Boxsprings

Boxsprings horen ook bij Auping bedden. Er zijn zelfs twee series. De klassieke Original boxsprings en de moderne Criade Auping bedden. Deze collectie is zo uitgebreid dat we daar een eigen pagina voor hebben. De boxspring Auping bedden online bekijken kan hier.

Matrassen

Een goed matras hoort bij een bed van top kwaliteit. In onze winkel hebben we álle matrassen in alle stevigheden liggen. Want alleen dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Je koopt een nieuw bed immers voor een periode van minimaal tien jaar. Daar hoort een perfecte service bij. Ben je ondanks het advies niet helemaal blij? Dan kun je binnen 90 dagen de hardheid van het matras veranderen.

Showroommodellen

Een van de meest populaire onderdelen van onze website is Auping beddenoutlet. Omdat een goed bed een grote investering kan zijn zorgen we dat onze outlet afdeling goed gevuld blijft. Wij vernieuwen de modellen in onze showroom namelijk regelmatig. De producten die we uitverkopen mogen dan met hoge korting weg. Zo wordt het een stuk makkelijker om een luxe bed te kopen.

Als je iets moois ziet in de Auping beddenoutlet, wacht dan niet te lang! Want van al deze items is er maar één. De uitverkoop modellen in Auping beddenoutlet hebben een tijdje bij ons in de winkel gestaan. Dus niet meer helemaal nieuw, maar wel in perfecte staat en met zeer hoge korting. Benieuwd wat er te vinden is in onze Auping beddenoutlet? Klik dan hier.

Beds & Bedding

Geïnteresseerd in een Auping bed? Wij nodigen je van harte uit in een van onze vestigingen in Amstelveen en Zaandam. Daar helpen we je graag met het uitzoeken van het beste bed voor jouw situatie. Ook als je interesse hebt bent in een van de modellen uit de Auping beddenoutlet krijg je een goed advies. Kom dus snel langs en ontdek welke Auping bedden het beste bij je passen.