Auping beddenBedden van SelvaTempur bedden

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Bedden

Wij  hebben twee grote beddenwinkels: één in Amstelveen en de ander in Zaandam. Hier krijgen wij de kans om onze passie uit te oefenen. Mensen beter laten slapen.

Door de juiste bedden te vinden voor onze klanten. Ieder mens is uniek. Dus is ons advies ook voor ieder persoon anders. Dat maakt ons werk erg leuk en divers. Onze verkopers zijn goed opgeleid en zitten al jaren lang in het vak. Met deze ervaring laten zij u beter slapen.

Bedden

Om voor iedere klant het juiste bed te vinden hebben wij een ruim aanbod. Denk aan de grote merken zoals Auping en Tempur. Maar ook kleine merken zoals Treca de Paris en Caresse. Boxsprings, traagschuim en latex matrassen. Wij hebben het allemaal in huis. Kom daarom eens langs in een van onze winkels voor een goed advies.

Auping

Samen met Auping willen wij Nederland beter laten slapen. Al tientallen jaren werken we samen. Bedden van Auping ademen erg goed. Dat is schoner en koeler. De matrassen van Auping voelen dus erg prettig aan. Daardoor slaapt u lekkerder.

Al sinds het prille begin hecht Auping aan kwaliteit. Ze zijn ook niet voor niets uitgegroeid tot het bekendste slaap merk in Nederland.  De fabriek staat nog steeds in Deventer. Al sinds 1888! Want dat is het jaar dat de smid Auping zijn bedrijf begon.

Tempur

Tempur is bekend als het originele traag schuim. Zij zijn de eerste geweest die traagschuimmatrassen maken. Nu hebben ze ook een complete serie bodems. Die worden in een ombouw geplaatst. Zoals de Tempur Prestige bed of de Flex-serie.

De combinatie van Tempur matrassen en bodems geeft een uitzonderlijk goed comfort. Of zoals Tempur het zelf zegt; zacht waar u het wenst en ondersteunend waar nodig.

Design Bedden

Voor als alleen een goed slaapcomfort niet goed genoeg is. Onze designbedden zijn ook een lust voor het oog. Zoals de met prijzen bekroonde Essential van Auping.

Luxe Bedden

Wij zijn al jaren lang de expert op het gebied van luxe bedden. Merken als Treca de Paris en Vi-Spring bieden absolute topkwaliteit. Daar hoort ook het beste slaap comfort bij. Alleen bij Beds & Bedding kunt u het grootste aanbod aan luxe bedden naast elkaar zien en vergelijken.

Betaalbare kwaliteitsBedden

Iedereen moet goed kunnen slapen. Daarom hebben wij ook een serie kwaliteitsbedden die voor iedereen betaalbaar zijn. Zo wordt een goede nachtrust ineens heel voordelig! Ook de bekende merken komen af en toe met een scherpe korting.Zo hoeft u niet op kwaliteit in te boeten.

Een merk als Caresse biedt topkwaliteit voor een zeer schappelijke prijs. De bedden van Caresse staan vaak op voorraad. Dus die kunnen we snel bij u thuis leveren. Dat is lekker snel goed slapen!

Showroommodellen

Met twee grote winkels is het geen verrassing dat wij af en toe bedden uitverkopen. Dan kunnen wij een hoge korting op onze showroommodellen geven. Voor een handig overzicht van onze bedden hebben wij een speciale website. Zodat u onze complete outlet collectie kunt zien. Dan wordt lekker slapen wel heel voordelig!